Базираната в Лондон фотографка Суджата Сетия, която е носител на множество

...
Базираната в Лондон фотографка Суджата Сетия, която е носител на множество
Коментари Харесай

Фотограф снима възрастни двойки и кадрите са невероятни (Галерия)

Базираната в Лондон фотографка Суджата Сетия, която е притежател на голям брой награди, за следващ път ни оставя без думи. В хода на своята работа тя решава да раздели работното си време на две елементи. Сетия прекарва една половина от месеца, с цел да снима клиентите си по метода, по който желаят, а в другата половина се посвещава на инцидентното снимане на възрастни двойки.

Всичко стартира с една фотосесеия в Хюстън, Тексас тази година. Фотографката вижда, че до момента в който снима едни баба и дядо с внука си, другите баба и дядо стоят безмълвно в ъгъла. Така че, поради концепцията въпреки всичко в спомените от фотосите им да са всички дружно, тя пита дали може да снима всички родственици на внучето … и оттогава не стопира да снима възрастни двойки.

Независимо от страната, която посещава, тя търси да снима възрастни двойки дружно и не може да изразя какъв брой е изпълнено с обич е това прекарване за нея. Историите, които Сетия чува за живота им дружно … и чистата и почтена обич, на която става очевидец в хода на тези фотоси, е просто невероятна.

1 of 13

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР